หน้าหลัก > ข่าว > ข่าวประชาสัมพันธ์ > On 28 March 2018, Associate Professor Nuntiya Noichun, the dean of the faculty of Education and Mr.Samrerng Boonto, the president of Secondary Educational Service Area Office (SESAO) 33

2018-04-02 08:41:22

On 28 March 2018, Associate Professor Nuntiya Noichun, the dean of the faculty of Education and Mr.Samrerng Boonto, the president of Secondary Educational Service Area Office (SESAO) 33, have signed on the MOU between SSRU and SESAO 33. In this occasion, all academic staffs from the Mathematics Major together with the supporting team of the Education Faculty, arranged a workshop on "Deeloping Mathematical Skills By Using Board Game" for 70 teachers at Surin Majestic Hotel, Muang, Surin. This workshop was emphasis on developing students' mathematical skills using boardgame and realising how important of building a great learning atmosphere in their mathematics classroom. The invited speakers are Mr.Rawich Wongsawas, Mr.Prasit Pongdumrong and Mr.Kosawat Ratanothayaon from Thai-Nichi Institute of Technology.